„Köszönjük,
A lényeg

Gulyás Kövér beszédének minden szavával egyetért

29/11/2021 18:45

| Szerző: Klubrádió

„A titkosszolgálatok Magyarország szuverenitását védik. (..) Kövér László egyébként kiváló beszédében, amelynek minden szavával egyetértek, is ezt fejtette ki hosszan” - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn a Parlamentben. Gulyás Gergely hozzáfűzte: „amit Kövér László elmondott, azzal jó szívvel azonosulhat nem csupán a kormányoldalon mindenki, de az ellenzéki oldalon is mindenki” – vélekedett.

Gulyás Gergely szerint a házelnök beszéde, amit a titkosszolgálatok vezetői előtt mondott, „magáért beszél” – figyelt fel rá a 444.

Kövér még tavaly beszélt nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt arról, hogy a Fidesszel szemben álló erők Kun Bélához hasonlóan gondolkodnak nemzetről és államról, és ő ezt tartja a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatnak. A Direkt36 által publikált köszöntőben szó szerint azt mondta, hogy:

„A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik.

Tisztelt Kollégák!

Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.”

Íme a 444 videója a kancelláriaminiszter felszólalásáról:

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila)