„Vásároljon

Hírek

Nagyot küzdött, de végül összezuhant a magyar válogatott a portugálok ellen
A lényeg

Sima lett a magyar-portugál vége, 0-3

Percekre volt a magyar válogatott attól, hogy pontot szerezzen a címvédő Portugália ellen az Eb első csoportmeccsén. Meg nem adott gólig jutottak a mieink, a portugálok potyával szereztek vezetést a 85. percben, majd jött Ronaldo, és mindent eldöntött. 0-3 a vége, a meccs nagy részében nem volt ekkora a különbség.

Balázs Péter leköszönt a szolnoki színház éléről, Orbán is búcsúztatta
A lényeg

Balázs Péter leköszönt a szolnoki színház éléről

Elbúcsúztatták Balázs Pétert, a Szolnoki Szigligeti Színházat 2007 óta vezető igazgatót a hétfői évadzáró társulati ülésen. Orbán Viktor közös fotóval emlékezett meg a volt igazgató munkájáról. A kép alá írt tartalom nem felel meg a valóságnak.

A Fudan-ügyet is megszavazta a parlament
A lényeg

A Fudan-ügyet is megszavazta a parlament

A Fudan elleni tüntetés és a budapesti konzultáció eredményétől függetlenül megszavazta a parlament a Fudan Hungary Egyetem Alapítvány létrehozását is.

Jakab Péter: Az Orbán-kormány hagyhatta volna Kaletát megrohadni egy dél-amerikai börtönben
A lényeg

Jakab Péter megmagyarázza

Tegnap eldőlt, hogy az ellenzéki pártokkal szemben a Jobbik megszavazza a homofób pedofiltörvényt. Jakab Facebookon magyarázza az okot, a törvényt kizárólag a pedofilok elleni szigorú fellépés miatt szavazzák meg, ígéretet téve arra, hogy a kormányváltás után kiveszik belőle a homofób kiegészítéseket.