„Támogassa
A lényeg

Gálvölgyi János túl van az életveszélyen

15/05/2023 15:42

| Szerző: Klubrádió

Gálvölgyi János túl van az életveszélyen - üzenik a lányai egy videóban, egyúttal pár, a kollégánkkal és családjával kapcsolatos álhírt is cáfolnak, valamint megköszönik az aggódást.

A család a Facebookon megjelent videót a Klubrádió szerkesztőségének is elküldte, melyben Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka köszönik az aggódást, szeretetet és odafigyelést a kollégánkért, és elmondják azt is, hogy nem igaz, hogy tüdőembólia okozta volna a problémát. Úgy tűnik, hogy a nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll. Mivel Gálvölgyi János nem kapott levegőt, és a mentő sem érkezett ki, ők vitték be a kórházba, először a városmajori klinikára, ahonnan a SOTE klinikájára szállították át, ott ápolják most is: Gál János professzor és csapata segít a gyógyulásban.

Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka elmondta, hogy nem ők tettek feljelentést, a vizsgálatot sem ők indítványozták, és senki fejét nem kívánták. Azt is elmondták, hogy semmilyen visszajelzést, megkeresést vagy bocsánatkérést nem kaptak eddig az Országos Mentőszolgálat részéről. Gálvölgyi gyerekei elmondták a videóban, hogy nem kértek különleges bánásmódot az apjuknak, csak annyit szerettek volna, ami bárkinek jár - hogy 50 percen belül kiérkezzen a mentőautó, ha nem kap levegőt.

A videó itt nézhető meg.

Néhány hét pihenő biztosan jön most, de remélhetően utána ismét a színpadon - és a Klubrádióban - köszönthetjük újra Gálvölgyi Jánost, akinek a szerkesztőségünk mielőbbi felépülést kíván.