„Klubrádió
A lényeg

Folytatják: a Fidesz tovább gyűjti az aláírásokat a Stop Gyurcsány-petícióhoz

22/10/2021 14:54

| Szerző: Klubrádió

A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki aláírná a "Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!" petíciót – jelentette be a Fidesz szóvivője pénteken sajtótájékoztatón. Horváth László szerint eddig már több mint 1,4 millióan írtak alá nekik.

Horváth László az MTI beszámolója szerint arról nem beszélt, honnan fogják tudni, hogy mindenkit megtalálták, de arról beszámolt, hogy számításaik szerint az eddigi aláírók száma már meghaladta az 1 millió 467 ezret.

Horváth szerint ez a szám „világossá teszi, hogy a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre”.

„Tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést addig, amíg meg nem találtunk mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy hataloméhségből hiába tol maga elé bárkit, bármilyen bábot, akkor sem kérünk még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából” – fogalmazott a szóvivő.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn jelentette be, hogy átkeresztelik az addig Stop Gyurcsány, Stop Karácsony! néven futó akciót, mert szerinte eldőlt, hogy „Márki-Zay Péter lesz az, akinek a hátán Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba”.  

(Kiemelt kép: Fidesz / Facebook)