„Klubrádió

Feljelentette a rendőrség Szél Bernadettet, amiért a külügyminisztérium bejárata elé lemosható festékkel felírták, hogy FREE NAVALNY

13/05/2021 14:51

| Szerző: Klubrádió/KL

"Tájékoztatom, hogy a Készenléti Rendőrség szabálysértési feljelentéssel élt ismeretlen személlyel szemben, tekintettel arra, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján Ön, valamint Dr. Hadházy Ákos Ányos és Fekete György András 2021. április 21. napon ... Külügyminisztérium 1-es objektuma előtti járdára rózsaszín festék spray-el felírták a »#FREE NAVALNY” feliratot"

Ami igazán fontos, az két dolog. Egyik, hogy őrület, mennyire nem bírja már elviselni az ellenállás legegyszerűbb formáját sem Orbán: egy lemosható FREE NAVALNY felirat miatt ránk küldték a készenléti rendőrséget. Téboly. Nyilván meg akarják most mutatni Putyinnak, hogy megtanítják ezt a három renitens ellenzékit kesztyűbe dudálni, kb. mint amikor a kínai főkommunista fogadásakor rendőr ugrott a tibeti zászlót lengető békésen véleményt nyilvánító emberre — se Free Tibet, se Free Navalny, ugye fiatal demokraták?! – írta posztjában a képviselő.

Nevetségesnek tartja a Free Navalny felirat miatt kezdeményezett eljárást Hadházy Ákos is. A Momentummal szövetségben álló független parlamenti képviselő, aki maga is részt vett az akcióban a Klubrádiónak elmondta: meggyőződése hogy a bíróság fel fogja menteni, amennyiben viszont nem, tovább folytatja a közérdekű munkát.

2021. május 13. A lényeg - Hadházy Ákos 21.05.13. Feljelentés
00:57
00:00