„Köszönjük,
A lényeg

Ellenzék: Április 3-án leváltjuk Orbán lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét!

11/01/2022 17:11

| Szerző: Klubrádió

Az Egységben Magyarországért (az ellenzéki összefogás) közös közleményben reagált a választás időpontjának április 3-i kitűzésére. Szerintük itt az ideje a változásnak, április 3-án leváltják Orbán Viktor „lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét”.

Április 3-tól legyen Magyarország mindenkié – címmel adtak ki közleményt az ellenzéki pártok a választás időpontjának bejelentésére reagálva.

Azt írták: már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor „lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét”. 

A közleményben azt írták: az elmúlt tizenkét évben egy gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, „mert ő Orbán Viktor barátja és strómanja. Tiborcz István milliárdos bankárrá vált, mert ő Orbán Viktor veje. A kormányhoz közeli oligarchák felfoghatatlan mértékű vagyont halmoztak fel, a fideszes politikusok pedig saját szájuk íze szerint írják a törvényeket”.

Eközben az ellenzék szerint Magyarország Európa sereghajtói közé került. Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, a legelesettebbeknek pedig nem nyújt segítő kezet, „csak megalázza őket a dölyfös hatalom”.

Itt az ideje a változásnak, hogy Magyarország a fideszes kiváltságosok országa helyett mindannyiunk országa legyen – hangsúlyozták.