„Köszönjük,

Csütörtöktől lekérdezhetjük, hogy sikeresen regisztráltunk-e az oltásra

25/03/2021 14:59

| Szerző: Klubrádió

Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján Müller Cecília bejelentette, hogy csütörtök délutántól azok, akik regisztráltak, de még nincsenek beoltva, lekérdezhetik, hogy az oltásuk milyen státuszban van.

„Ma délután elindítjuk azt az internetes felületet, ahol azok, akik regisztráltak, de még nincsenek beoltva, lekérdezhetik, hogy az oltásuk milyen státuszban van”– jelentette be Müller Cecília az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján.

Koronavírus - Egészségügyi dolgozók oltása a Pest Megyei F
 
 MTI/Koszticsák Szilárd
 
 

A lekérdezéshez a TAJ-számra és a születési dátumra van szükség. Müller szerint amennyiben az oldal azt jelzi nekünk, hogy nem regisztráltunk, annak ellenére is, hogy regisztráltunk, „nem kell megijedni, hiszen akár az interneten, akár postán regisztrált, néhány nap szükséges ahhoz, hogy az adatait feldogozók felvigyék a rendszerbe”

Hozzátette, hogy ha valakinek több héttel a regisztráció után is azt mutatja az oldal, hogy nem regisztrált, akkor valószínűleg hibásan rögzítette az adatait. Ebben az esetben azt javasolja, hogy az adatvedelem@neak.gov.hu címre küldött emailben pontosítsa az adatait.

A bejelentés utáni órákban gyakran elérhetelen volt az oldal.

 

Ha mégis sikerül, akkor így néz ki: