„Klubrádió

Csányi Sándor reméli, hogy Gulácsit nem támadják tovább

12/04/2021 17:43

| Szerző: Klubrádió

Véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba – mondta a a Petry- és Gulácsi-ügyekre utalva Csányi Sándor. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke azt is hozzátette, reméli, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak.

"Tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek", reagált a Petry- és Gulácsi-ügyekre Csányi Sándor – írja a 444.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke szerint "ha ezek nem kirekesztők, rasszisták, akkor ezekkel együtt kell tudni élni, el kell fogadni, hogy az emberek különbözőképpen gondolkoznak. A véleménye miatt senki nem kerülhet hátrányba."

Nagyon reméli, hogy a jövőben a Gulácsi Pétert ért méltatlan támadások nem folytatódnak. Az mlsz.hu-n megjelent nyilatkozatot Csányi azzal zárja, hogy megkéri "a szurkolókat, hogy ahogy eddig, ezután is egységesen álljanak a válogatott mögött. A játékosoktól pedig azt várom el, hogy a válogatott minél sikeresebb Európa-bajnoki szereplésére koncentráljanak."