„Klubrádió
A lényeg

Bödőcs: Ha kér a Vlagyimir, akkor küldünk fegyvert, addig nem

28/03/2022 19:45

| Szerző: Klubrádió

Ruszkik, haza, család címmel új videót tett közzé Youtube-csatornáján Bödőcs Tibor humorista. A háborúra reagálva azzal kezdte: "Vlagyimir előre megy, nem hátra, a k*rva anyját", a magyar kormány álláspontját pedig azzal figurázta ki, hogy "Jaj, mi nem küldünk halált okozó fegyvert, persze b*szd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk… (...) Majd hogyha kér a Vlagyimir, akkor majd küldünk, de addig mi nem küldünk fegyvert".

– figurázta ki a humorista a magyar kormány álláspontját 

Új videót tett közzé Bödőcs Tibor humorista, méghozzá Ruszkik, haza, család címmel, amely egy március 25-i szereplésének részlete. Ebben reagál az elmúlt hetek eseményeire a közéletben, így természetesen az orosz-ukrán háborúra „Vlagyimir előre megy, nem hátra, a k*rva anyját”, és arra, hogy az addig folyton harci lázban égő magyar kormány hirtelen a béke legnagyobb híve lett, amikor fegyverszállítmányokról lett szó.

„De mi a béke népe vagyunk, hiszen tudjuk, hogy előtte való nap még Napóleonok voltunk: HARC, HARC, HARC, ÁGYÚ, HARC! Ja, háború, akkor: csúnya bum-bum, nem szabad, nem szabad. Utána már John Lennonok lettünk egyből: jaj nem, hát mi nem küldünk halált okozó fegyvereket. Hát persze b*szd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk. Vagy ha kér a Vlagyimir, akkor küldünk, de addig nem mi nem küldünk fegyvert.”

Szóba került a Békemenet, és az első sorban menetelő Gáspár Győző is, aki szerinte „felfelé lógott ki szellemileg a Békemenet első sorából”, és akiről Bödőcs azt mondta: Nem tudom, kinek tartozhat, de nem lehet kevés az, ha odarángatták szerencsétlent.

Bödőcs Orbánt következetesen „A Kicsinek” hívja, és szerinte „a kangörcsös TSZ-elnököt” alakítja. De kiparodizálja az ellenzéket is: Márki-Zay mindenért bocsánatot kér, Gyurcsány Ferenc pedig first lady akart lenni. A népszavazásra utalva pedig arról beszélt, hogy „lesz b*zi-e vagy referendum is”.