„Támogassa
A lényeg

Az apja sírjában tárolta a drogot a bélaptátfalvai díler

12/03/2024 13:02

| Szerző: Klubrádió

Étrendkiegészítős flakonokban egy kiló fehér port találtak a rendőrök a nyughelyen.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) miskolci egysége tavaly ősszel kezdett nyomozni egy bélaptátfalvai férfival kapcsolatban, miután olyan információk jutottak el hozzájuk, hogy a 37 éves férfi rendszeresen nagy tételben vásárol speedet és extasyt, amiket aztán Hevesben  és Borsod-Abaúj-Zemplénben ad el. 

Március 10-én a férfi a rendőrök szeme láttára adott el speedet két kuncsaftjának. Az anyja – férje sírhelyét felkeresve – a temetőben rejtette el az aznap megvásárolt drog nagy részét.

 
Fotó:
police.hu
 

A síremlék koszorúkkal és fenyőágakkal letakart földje alól három kábítószerrel teli műanyagdoboz került elő, miután a rendőrök a nőt elfogták. Az étrendkiegészítős flakonokban összesen közel egy kilogramm fehér por volt, illetve majdnem 300, korona mintájú, rózsaszín tabletta, valamint több száz simítózáras tasak. A gyorstesztek szerint a por amfetamin, a tabletta extasy volt.

A férfit és 60 éves anyját elfogásuk után kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg, míg a két vásárlót – egy domaházi és egy borsodnádasdi férfit – kábítószer birtoklásával. (A Police.hu nyomán)