„Támogassa
A lényeg

A Fidesz új kommunikációs igazgatója: Magyar Péter női napszemüveget hord

8/04/2024 20:15

| Szerző: Klubrádió

Menczer Tamás, a Fidesz frissen kinevezett kommunikációs igazgatója egy debreceni fideszes fórumon tartott beszédében a többi között azt taglalta, hogy szerinte a Fidesz Európa legsikeresebb pártja, és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja is, majd kiemelte, hogy támadás alatt vannak, a kegyelmi botrány után most Magyar Péter helyez rájuk nyomást – legalábbis szavai szerint. Így fogalmazott:

„Támadás alatt vagyunk, ugye? Tehát a kegyelmi ügy is ez volt, és most ez a cirkusz is az. A kegyelmi ügynél elmondták mindenkire, aki valaha a Fideszre szavazott, hogy pedofil. Most ez a derék ember mindennap elmond mindent rólunk, tehát támadás alatt vagyunk. Ilyenkor az embernek van egy olyan reflexe, hogy ha támadás alatt van, [...] akkor van, hogy egy kicsit így összébb húzza magát, egy kicsit behúzza a fejét, meg hogy majd csak túl leszünk rajta, meg majdcsak elmúlik. Hát nem jó, a normális emberek, akik nem politikusok, hanem normális emberek, azok nem szeretik azt, okvetlenül, hogyha mindenfelől lőnek. Ez egy normális emberi dolog.”

Bár a videóban Menczer nem mondta ki Magyar nevét, mindenki számára egyértelmű lehet, kire gondolt. Az érintett kommentben válaszolt is:

„Tomi, azért azt jó hallani, hogy kimondod magatokról, hogy nem vagytok normális emberek. Kommunikációs géniusz vagy. Legalább ilyen jó államtitkár is voltál. Csak így tovább!” – írta a bejegyzés alatt a NER-ből kicsekkolt Magyar, a válaszra pedig nem kellett sokat várnia:

„Igaza van, ön előttem jár.
Én például soha nem venném fel titokban a feleségemet, mondván, ezzel „megvédem” őt…
Igaz, nadrágszíjjal és övcsattal sem „védeném” soha.
Ön valóban előttem jár.
A kényszeres kommentelése szórakoztat, derék példaképe, Márki-Zay Péter jut eszembe.
Deák Danit még nem hívogatja? MZP azt is csinálta. Szerintem Dani várja a hívását.
Ui.: Szép a napszemüvege. Amikor abban nyilatkozik, az különösen államférfis. Jól látszik a narcisztikus önimádat, mindenki lenézése. Ja, egy apróság: a napszemüvege női” – kommentelte Magyarnak címezve Menczer.

A hvg.hu szerint azonban utóbbi megállapítás nem igaz, Magyar Péteren sokszor látható az egyik legismertebb, amerikai alapítású gyártó terméke, amely átböngészve több portál kínálatát, unisex modell, vagyis férfiaknak és nőknek egyaránt való.