„Klubrádió
A lényeg

34 millió dollárból egy megveszekedett centet sem hagyott Trumpra az ex-felesége

18/01/2023 07:22

| Szerző: Klubrádió

Miután nyilvános lett Ivana Trump végrendelete, kiderült: Donald Trump volt amerikai elnök tavaly nyáron elhunyt első felesége – akinek halálát az okozta, hogy leesett a lépcsőn – a 34 millió dolláros vagyonából

semmit nem hagyott Donaldra.

A Business Insider cikkéből kiderül, hogy Ivana a vagyona nagy részét a gyermekeire, Donald Trump Jr.-re, Ivankára és Ericre hagyta. A család volt dajkája, Ivana későbbi barátnője, Dorothy Curry egy floridai lakást örökölt, amelynek értékét 1 148 407 dollárra becsülik. Emellett a Tiger Trump névre hallgató yorkshire terrier kutya is hozzá került.

 
Donald Trump.
Forrás: Flickr.com.
 

Az Insider által átnézett hagyatéki feljegyzések szerint Ivana Trump gyerekei kapták a személyes vagyonának nagy részét, köztük az ékszereit és a szőrmekollekciója eladásából származó pénzösszegeket. A megmaradt ruháit az Amerikai Vöröskeresztnek és az Üdvhadseregnek adományozta.

Ivana Trump még kétszer ment férjhez, mielőtt 73 éves korában meghalt. Legutóbbi exférje, Rossano Rubicondi 2021-ben halt meg. Ivana végrendelete még 2019-ben született, így abban a halott exférje is örökölt egy franciaországi, St. Tropez-i ingatlant. (A Telex nyomán)