„Klubrádió

1,6 millió forintos páncélszekrényt vittek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új házába

17/05/2021 15:20

| Szerző: Klubrádió/KL

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea Széchenyi-hegyen álló luxusingatlanjába egy csúcsminőségű páncélszekrényt is beépítenek. A 800 kilós trezort daruval emelték be az emeletre.

Nagyban zajlanak az építési munkálatok abban a budai villában, amely Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lakhelye lesz. Az eredetileg háromlakásos, úszómedencés házat átépítik és egybenyitják, de nem bízzák a véletlenre az ország leggazdagabb párjának biztonságát sem – írja a 24.hu.

A villa biztonságáért a felcsúti illetőségű Talics Norbert által tulajdonolt Eurovéd Security Zrt. felel. A cég a 2014-es alapításától kezdve a Mészáros-érdekeltségek és ingatlanok őrzés-védelmével foglalkozott. Már működésük első évében megkapták a milliárdos tihanyi nyaralójának és a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiának az őrzését, azóta pedig a cégbirodalom más részei, köztük a hotelek és az irodaházak biztonságát is az Eurovéd szavatolja. A nemrég részvénytársasággá alakított biztonsági vállalkozás négy év alatt megnégyszerezte bevételeit, és 2019-ben túllépte a milliárdos határt.

A házat extra biztonsági eszközökkel is ellátták. A békéscsabai Trezor-Liktor Zrt. a Facebookon azzal reklámozza magát, amint az egyik legnagyobb saját gyártású páncélszekrényüket szállítják. A cég március végén közzétett bejegyzéseiben a helyszín nincs ugyan megadva, de a trezor elhelyezéséről készült képek és videók alapján beazonosítható Mészárosék XII. kerületi villája. A 800 kilós páncélszekrényt az udvaron felállított daruval emelték be az emeletre.

A vitrin már a helyén várja az üzembe helyezést – írták az egyik bejegyzés fölé. A cég a 24.hu cikkének megjelenése után alig 20 perccel törölte a Facebook-bejegyzést.