„Klubrádió

Visszatekintünk 2023 év végére, és az Artemisszió Alapítvány szervezésében megvalósuló 'Formabontások: Helyi szintű együttműködések egy befogadóbb városért' című konferencia tapasztalatairól beszélgetünk. Dr. Szántó Dia a szervezet elnöke és Kisgyura Eszter programvezető.

Majd arról lesz szó, hogy megalapítása óta több mint 140, 18-35 év közötti roma származású fiatal munkaerőpiacon való elhelyezkedését támogatta a képzéseknek és mentorálásnak köszönhetően az Integrom Program, amely mintegy 60 fiatalt inspirált továbbtanulásra, az egyetemi diploma megszerzésére. A Boston Consulting Group társadalmi célú projektjeként indult, a ma már saját lábán álló, idén tízéves program vezetője Boldizsár-Iván Katalin

Négy évig futott a Hulladékmentes Tisza program, amely során több mint 100 tonna hulladékot gyűjtöttek össze a petkalózok, amelynek több mint fele újrahasznosult, visszakerülve az anyagok körforgásába. Létrejött az első Folyómentő Központ és elkészült egy újrahasznosított konténer felújításával az Ivóvíz Cserebere Pont. A részletekbe a PET Kupa kommunikációs munkatársa, Doró Viktória avatta be a hallgatókat.

2024. április 01. Szerepvállalás (2024. április 01., hétfő 17:00)
51:46
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori