„Klubrádió

Dési János első vendége L. László János, a NyomtassTeIs kezdeményezés főszerkesztője volt. A Nyomtassteis kezdeményezés segítségével sokakhoz eljuttatnak fontos, a kormányzat és médiája által elhallgatni próbált értékes tartalmakat. A kezdeményezés a magyar sajtó érdekesebb anyagait szemlézi, a legfontosabb írásokat lerövidíti és közérthetővé téve egy A/4-es lap két oldalára helyezi el. Ezt a - honlapjukról letölthető - lapot félbehajtva egy újság formátumú kis kiadvány jön létre, mely kinyomtatva terjeszthető országszerte, kisebb településeken is.

Az legutóbbi szám épp a Klubrádió sorsával foglalkozott.

További információ: https://www.nyomtassteis.hu/

Egy ideje igyekeztünk felkészíteni hallgatóinkat a digitális átállásra, ha már csak online leszünk hallgathatók. Annak a hírére, hogy lekapcsolják a Klubrádió frekvenciáját, a Facebookon egy csoport kezdett el szerveződni, ahol egymásnak segítenek a tagok tippekkel, tanácsokkal, illetve kérdésekkel fordulhatnak egymáshoz. Az internetes Klubrádió (iKlubrádió) elérését segítő csoport egyik kezdeményezője és adminisztrátora, Ádám Katalin volt a második vendégünk.

Hálásak vagyunk a csoport tagjainak, ugyanis olyan munkát végeznek el, mely számunkra nagyon fontos és nekünk nem lenne erre elegendő kapacitásunk. ❤️ Olvasva a bejegyzéseket, olykor még meg is hatódunk.

Ha kérdése van, vagy ha szívesen segítene ön is, akkor a csoporthoz a Facebookon lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/216429376842737

2021. február 16. Reggeli gyors/Reggeli személy (2021. február 16., kedd 09:00): L. László János és Ádám Katalin
39:26
00:00
Műsorvezetők: Panxnotded Miklós, Dési János, Szénási Sándor, Para-Kovács Imre