„Klubrádió

A 2024. január 05-ei adás ismétlése:

Klasszikusok újratöltve: miért érdemes olvasni ma klasszikus irodalmat? Melyiket, miért érdemes? - a műsor első felében erről beszélgettünk. Vendégünkvolt Szilágyi Zsófia irodalomtörténész.

Kolonits Klára operaénekesnő ezúttal nem gazdag pályafutásáról mesélt nekünk, hanem egy különleges irányváltásról, amelynek során egy speciális légzéstechnikát fejlesztett ki, nem csak operaénekesek számára.

Ismerik ugye Sándor György klaszikusát, amely így szól? Fiatalok, tiétek a jövő – régen úgy volt, hogy a miénk lesz! Minket tényleg az érdekel, hogy mi érdekli, mi foglalkoztatja fiatalokat, akár a hétköznapok, akár a teremtés, az alkotás terén. Igyekszünk megtudni, hogy a mából indulva, milyen jövőt képzelnek el maguknak. Vendégünk Winkler Johanna Rebeka.

Nem túlzás, ha azt mondjuk, kutya tartó nemzet is vagyunk. Minden második háztartásban van kutya, ami ugyan társállat, de nem mindegy, hogy milyen? A műsorvezetők is két kutyával élnek, nevezetesen Gerzsonnal és Lenkével. Róluk is  meséltek a műsor utolsó negyedében. Vendégünk Vámosi-Nagy Nóra kutyaoktató.

2024. április 05. Ötös – Murányi Tündével és Kálid Artúrral (2024. április 05., péntek 10:05)
93:15
00:00
Műsorvezetők: Murányi Tünde, Kálid Artúr Szerkesztők: Gyürke Kata