„Klubrádió

A szerdai Ötösben lezárult egy korszak. Lang Györgyi elvesztése után Falusi Mariann nem folytatja a műsort. Amíg meg nem találjuk a méltó utódjukat, pontosabban egy új Ötös új gazdáját, addig a Klubrádió munkatársai egymást váltva készítik el saját Ötöseiket hétről hétre.

Az adás első felében, Lang Györgyi szellemiségét felidézve, arra kerestük a választ, hogy mi hajtja azokat, akik soha nem torpannak meg, akik mindig tovább tudnak lépni, és nem csüggednek akkor sem, ha esetleg az élet nem arra fordul, amerre eltervezték. Mi segíti őket túl a holtpontokon, miből töltekeznek? Elsőként Tóth Bálint producer, majd Kucsinka Gabi újságíró-projektvezető volt a vendég.

A műsor második órájábana Női együttható program két inspiráló résztvevőjével beszélgettünk. Ebben a programban 28, közösségében aktív szerepet vállaló nő vett részt 10 ezer főalatti hazai kistelepülésekről, akik saját projektjeik fejlesztése mentén sajátítottak el tudást és új készségeket. Vendégeink voltak Kiss-Bakucz Orsolya Diósdról és Mátyus Krisztina Budakesziről.

műsorvezető: Bíró Bori

2023. augusztus 02. Ötös (2023. augusztus 02., szerda 10:05)
89:30
00:00
Szerkesztők: Kelecsényi Krisztina