„Klubrádió

Kéri László politológus – Az országgyűlési választás értékelése, a magyar társadalom megosztottsága + Gazdasági válság, orosz-ukrán-háború, gyengülő V4-es együttműködés, vesztett az Orbán favoritja, Janez Jansa a szlovéniai választáson, és a szintén Orbán-szövetséges szélsőjobboldali Marine Le Pen a francia elnökválasztáson. Milyen külső és belső kényszerek alakíthatják Orbán Viktor miniszterelnök, Fidesz-elnök politikáját az újabb kormányzati ciklusban?

Mikecz Dániel politológus, a Republikon Intézet vezető kutatója – Most már tényleg megújul az MSZP? Ujhelyi István szocialista politikus, az MSZP európai parlamenti (EP) képviselőjének tervei, társelnöki ambíciói. Arra tett javaslatot, hogy más formában, esetleg néven működjön tovább a párt. 

Techet Péter, a freiburgi egyetem tudományos kutatója – Mi lesz a magyar-szlovén kapcsolatokkal a szlovén választások után, amelyet elvesztett az Orbán Viktor magyar kormányfő, Fidesz-elnök szövetségesének tartott, Janez Jansa miniszterelnök pártja, a jobboldali Szlovén Demokrata Párt (SDS)?

2022. április 25. Megbeszéljük... (2022. április 25., hétfő 16:05)
106:38
00:00
Műsorvezetők: Bolgár György, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Zsidai Péter