„Klubrádió

A magyar válogatott csúnya vereségbe futott bele az Európa-bajnoki döntős Anglia ellen a Puskás Arénában az Eb utáni első világbajnoki selejtezőjén, ám mégsem annyira a 4-0-s végeredmény, mint a magyar szurkolók egy részének viselkedése volt a nemzetközi és a magyar sajtó fókuszában. Az angol játékosok megdobálása, a fekete játékosokat ért rasszista inzultusok miatt már a FIFA is vizsgálatot indított, és várhatóan komoly büntetést fog kiszabni a magyar szövetségre. A helyzetet állandó vendégünkkel, Marosi Gergely sportújságíróval elemeztük.

Véget ért az országúti kerékpársport harmadik háromhetes versenye, a Spanyolországban megrendezett Vuelta a Espana 2021-es kiadása. A győztes ugyanúgy a szlovén Primož Roglič lett, mint az előző két kiírás alkalmával, ám olyan események tarkították a versenyt, amelyeket senki nem láthatott előre. Ezekről mesél a hallgatóknak Szathmári Attila, az Eurosport kommentátora.

Kulcsszavak: Spanyolország, kerékpározás, foci, labdarúgás, rasszizmus, kerékpársport, Európa-bajnokság, labdarúgó Európa-bajnokság. foci Eb, magyar-angol, Vuelta, Vuelta a Espana

2021. szeptember 07. Hosszabbítás (2021. szeptember 07., kedd 15:00)
47:36
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta