„Klubrádió

Zsugorodik a Fidesz tábora, mivel a pedofil kegyelmi botrány után árnyék vetődött az új köztársasági elnökre. Sulyok Tamás megtörte hosszú hallgatását és tagadott. Mi történik? – Horn Gábort, a Republikon Intézet kuratóriumi elnökét kérdeztük.

A keresztényinek hirdetett ország szexuális erkölcséről ad képet az, hogy az oknyomozó újságíróknak köszönhetően csaknem minden nap kirobban egy-egy pedofilbotrány, évek óta elhallgatott esetek kerülnek napvilágra. Kárpáti János a várható törvényi és alkotmányos változásoknak járt utána, adnak-e reményt a gyermekek és fiatalkorúak megvédésére.

Sorra jelentik be igényüket állami iskolák átvételére az egyházak és az alapítványi fenntartású egyetemek. Központosítás és magánosítás egyszerre? Nahalka István oktatáskutatót kérdeztük erről.

Nemcsak a botrányos bel- és gazdaságpolitika, de a külpolitikája is a mélybe lökheti az országot, miután Orbán Viktor a bűnvádi eljárás alatt álló Donald Trumphoz dörgölőzik. Csak remélhető, hogy nem adófizetői pénzen kereste fel legjobb amerikai barátját a magyar miniszterelnök. Csernyánszky Judit egy amerikai és egy magyar szakértővel beszélte át a történteket.

 
2024. március 09. Hetes Stúdió (2024. március 09., szombat 15:00)
53:13
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter