„Klubrádió

Orbán eldöntötte, mi csak tudomásul vehetjük, ki képviselheti államfőként hazánkat a világban. Ezt hívjuk demokráciának? Bíró-Nagy Andrást, a Policy Solutions igazgatóját kérdeztük.

A szuverenitás jelen esetben nem mást jelent, mint Orbán Viktor hatalmát – fejtette ki a Klubrádiónak nyilatkozva Fleck Zoltán jogász-szociológus a Progress Alapítvány rendezvényén, amelyen a Belvárosi Szabadegyetemmel együttműködésben, Szentes Ágotával és Szegvári Péterrel közösen elemezték az úgynevezett szuverenitásvédelmi törvényt, a jogállam magyarországi lebontását, illetve az önkormányzati autonómia válságát. A riporter Kárpáti János volt.

Kis magyar lélektan a 150 ezeres civil tüntetés után és a választásokra készülő ellenzék esélyeiről – Ágh Attila professzorral beszéltünk erről.

Rossz stratégiát választott a NATO az orosz invázióra adott válaszával – véli David J. Betz, a londoni King’s College hadtudományokkal foglalkozó professzora, aki rádiónknak adott interjút. Még az is elhangzott szájából, hiba volt felvenni Magyarországot a többi kelet-közép-európai országgal a NATO-ba. Szerinte nincs jövője a szervezetnek. Csernyánszky Judit interjúit hallhatták.

2024. február 24. Hetes Stúdió (2024. február 24., szombat 15:00)
51:03
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter