„Klubrádió

Értékválasztás kérdése, hogy kivel szemben védjük meg nemzeti szuverenitásunkat. Brüsszeltől vagy Oroszországtól? – Krekó Pétert, a Political Capital igazgatóját kérdeztük.

Fél év múlva önkormányzati képviselőt választunk magunknak. A választási törvény ismét kényszer elé állítja a széthúzó pártokat. Meg tudják ugrani az akadályokat? A Republikon Intézet rendezvényén szakértők vitatták meg, kik járnak jól a választási rendszerben. Nem, nem az, amire gondolnak – a vitaestről Lay Viktória számolt be.

Mégiscsak szeretjük a migránsokat, csak legyen pénzük? Visszatérhet az aranykötvény letelepedési programLigeti Miklós, a TI szakértője értelmezte a legfrissebb terveket.
 
A gázai központi kórház ostroma rengeteg kérdést vet fel. Hogy lehet megvalósítani a Hamász felszámolását úgy, hogy az ne kerüljön a civilek életébe? És hogyan lehet küzdeni a terjedő antiszemitizmus ellen? A válaszokat Jonathan S. Tobin kommentátor, a Jewish News Syndicate főszerkesztője adta meg.
2023. november 18. Hetes Stúdió (2023. november 18., szombat 15:00)
53:17
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter