„Klubrádió

Dől Kelet-Európába az ukrán búza és liszt, a hazainál állítólag jóval olcsóbban, bár, és szintén állítólag olyan hatóanyagokkal, amelyek az Unióban tiltottak. Az árak már kezdenek összeérni, az tény, hogy a hazai termelőknek sokat kell tenniük a versenyképességük javítása érdekében, azért, hogy maradhassanak az uniós piacon, ahol most vannak. Vendégünk volt Raskó György agrárközgazdász.

Az nem létezik, hogy a befagyott uniós pénzek Magyarország helyett Ukrajnához kerülhetnek – reagált Orbán felvetésére Daniel Freund német uniós parlamenti képviselő, aki egyébként Ferlcsúton és az Orbán-bányák környékén is látogatást tett. Csernyánszky Judit interjúja.

Elfogadhatatlannak tartják a szakmai és civil szervezetek a pedagógusok kiléptetését a közalkalmazotti jogviszonyból, és a szülőket is arra biztatják, hogy tiltakozzanak a belügynél – de hát egy erőszervezet csak az erőből ért. Bodnár Barna összeállítása.

Mondhatnánk, hogy a történelmi filmek reneszánszát éljük, de nem mondhatjuk, mert túl sok köztük a milliárdokból gányolt, rendszerre, a nemzeti múltra kacsingató tákolmány, aminek sem a történelemhez nincs köze, sem a szakmához, jelenlétüket meg reneszánsznak nevezni blaszfémia. Viszont akkor mik ezek és mit akarnak tőlünk? Beszélgetést hallhattak Báron György filmesztétával.

 
2023. március 11. Hetes Stúdió (2023. március 11., szombat 15:00)
55:22
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter