„Klubrádió

Nem sikerül a törvény elírásainak megfelelően befóliázni a "tiltott tartalmú" könyveket, ezért sorra jönnek a büntetések. Mi történik? – ezt kérdeztük Gál Katalintól, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének elnökétől.

A 2015-ös adatokhoz képest megduplázódott azok száma, akik a diktatúrát – mint az egyszemélyi vezetést – elfogadhatónak tartják ma Magyarországon, állítja a Társadalomtudományi Kutatóközpont elemzője; Lay Viktória összeállítása.

Elúsztak az Erasmus-pénzek, és úgy tűnik, a kormányt nem izgatja több tízezer egyetemista külföldi tanulmányútja. Az összeszerelő országnak nincs szüksége képezett egyetemistákra – Brüsszelből kérdeztük Jávor Benedeket, a Párbeszéd uniós listavezetőjét.
 
A svédek NATO-ratifikálásának elhúzásával tartotta kontroll alatt a magyar kormány a július elsejével véget ért soros svéd uniós elnökséget – derül ki a honvédelmi tárca volt államtitkár helyettesével készített interjúból, aki megfenyegetné Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét is és Mark Rutte távozó holland miniszterelnöknek azt tanácsolja, nőként identifikálja magát – Csernyánszky Judit interjúja.
2023. július 15. Hetes Stúdió (2023. július 15., szombat 15:00)
53:01
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter