„Klubrádió

Látványos fegyverbiznisz körvonalazódik az új honvédelmi miniszter háza táján, Magyarország a térség egyik meghatározó fegyvergyártója akar lenni. Orbán pedig szajkózza az ennek ellentmondó ideológiát – Magyarország minden háborúból ki akar maradni. Csak a pénz számít? – Kis-Benedek József válaszolt.

A legutóbbi időközi választások és a hétvégén várható újabb két választás új helyzetet teremthet, hisz a jelenleg legerősebb ellenzéki párt részvétele nélkül sikerült legyőzni a Fideszt. Marginális vagy maró kérdés? – tettük fel Ágh Attila politológusnak a kérdést.

Petőfit minden kurzus szereti kisajátítani magának. Teszi ezt a mostani is? Milyennek látjuk és szeretnénk látni a 200 éve született költőt, forradalmárt? A Magyar Kultúra Napjához időzítve Józsa Márta riportját hallhatták.

2023 Neumann János éve. A számítógép és a játékelmélet atyjáé. Érdemeit persze hosszasan sorolhatnánk. Ez alkalomból kerestük és Michigenben el is értük a lányát, Marina von Neumann Whitmant, aki 88. évében jár. Beck Györgyöt, a Neumann Társaság elnökét is megszólaltatta Csernyánszky Judit.

 
2023. január 21. Hetes Stúdió (2023. január 21., szombat 15:00)
53:13
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter