„Klubrádió

A választási törvény kap egy kis mihazánkos sufnituningot. Újabb mérföldkő a diktatúrába vezető úton. Erről kérdeztük László Róbertet, a Political Capital választójogi szakértőjét.

A magyar polip köszöni, jól van, sőt egyre újabb lábakat is növeszt. Tíz éve állította össze Magyar Bálint, a magyar maffiaállam diagnózisát. Kárpáti János járt a CEU Demokrácia Intézete, a Pénzügykutató Intézet és a Republikon Intézet közös konferenciáján.

Vajon lesz-e az unokáinknak még tiszta levegő, tiszta ivóvíz, és egyáltalán lesz-e még élhető bolygó a számukra. Dubajban elkezdődött az ENSZ klímavédelmi konferenciája. De vajon mi magunk mit tehetünk az éghajlatért itt a Kárpát-medencében? Erről Harmat Ádámmal, a WWF éghajlatvédelmi programvezetőjével beszélgettünk.

A mostaninál sokkal nagyobb támogatásra lenne szüksége Ukrajnának ahhoz, hogy elháruljon az orosz katonai győzelem réme a kijevi horizontról. Ezt állítja új könyvében a száműzetésben élő Mihail Hodorkovszkij, az orosz exmilliárdos brüsszeli sajtóértekezletéről Csernyánszky Judit készített hangos beszámolót.

2023. december 02. Hetes Stúdió (2023. december 02., szombat 15:00)
54:23
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter