„Köszönjük,

Folytattuk sorozatunkat a pártok, politikusok felkészüléséről a jövő évi uniós és önkormányzati választásokra. Sürget az idő, ezúttal Jakab Pétert, a Jobbik volt elnökét, a Nép Pártján Mozgalom alapítóját kérdeztük.

Bokros Lajos volt pénzügyminisztertől a kormány gazdasági hazugságaira kérdeztünk rá.

A hátrányos helyzetű gyerekek továbbra is hátrányos megkülönböztetésben részesülnek az egyetemi felvételi során. A legfrissebb adatok azt tanúsítják, hogy évek óta, ha nem is mindenhol és nagy mértékben, de mégiscsak nő a tandíjat fizetni kénytelen diákok száma, ami gyakran épp a legnehezebb helyzetben lévőket érinti. Lay Viktória járt utána annak, mibe kerül ma Magyarországon egyetemistának lenni.

A magyar kormány egyáltalán nem képviseli az oroszpárti álláspontot, amikor Ukrajnáról van szó – állítja a Magyar Külügyi Intézet elnöke, Gladden Pappin, aki amerikai létére képviseli Amerikával szemben a magyar, pontosabban az orbáni hatalmi érdekeket. A Newsweekben megjelent cikke igazi hitvallás, a Csernyánszky Judit által készített interjú viszont annak bizonyítéka, milyen tökéletesen fel lehet mondani az orbáni leckét, ha egyszer valakit ilyen magas pozícióba ültetnek.

2023. augusztus 12. Hetes Stúdió (2023. augusztus 12., szombat 15:00)
53:57
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter