„Klubrádió

Csaknem 400 iskola vett részt a pénteki munkabeszüntetésen és polgári engedetlenségi akcióban, aminek üzenete: a diákok, szülők és tanárok elégedetlensége egyre csak nő, a kormány viszont annál inkább visszahúzódik csigaházába. Mintha misem történt volna – helyszíni beszámolónkat hallották Bodnár Barna összeállításában.

A pánik és rémület határán voltunk, amikor – az eddigi hírek szerint – orosz rakéta csapódott be Lengyelországba két ember halálát okozva. Mi történt és mik a legfrissebb fejlemények? – erről Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértőt, egyetemi tanárt kérdeztük.

Pintér Sándor nagyívű átalakításba kezdett az egészségügyben, igaz, Semjén Zsolt kormányfőhelyettes nyújtotta be a módosító indítványokat, a Magyar Orvosi Kamara ellenkezésének dacára. Számíthatunk valami jóra is? – erről beszélt rádiónknak Sinkó Eszter egészségügyi közgazdász, a Semmelweis Egyetem dékánhelyettese.

Teljesen elkerülte a kormánypárti sajtó figyelmét, – amin talán nincs miért csodálkozni – hogy magyar ügyekben tartott meghallgatást az amerikai kongresszus külügyi bizottsága november 15-én. Mert ott is terjed az aggasztó orbánizmus, és ott is árgus szemekkel figyelik, mit lép erre az Európai Unió.

2022. november 19. Hetes Stúdió (2022. november 19., szombat 15:00)
52:39
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter