„Köszönjük,

Az „omertá” az olasz maffia hallgatási törvénye, a titkok erdeje lengi körül az országot vezető csoportot? Vajon jogában áll-e az állampolgárnak megtudni, hogy hová tűnt el az állami vagyon és kinek a zsebében landoltak az európai támogatások? – erről kérdeztük Majtényi Lászlót, az Eötvös Károly Intézet elnökét.

Az igazi válság még csak most következik, bár már tapasztaljuk, hogy napról napra rosszabbul élünk – Surányi György volt bankelnök és Bokros Lajos volt pénzügyminiszter helyzetértékelése az ártorzításról és a gazdaságpolitika hiányáról.

Gáz van a magyar energiabeszerzésekkel – miért játszik az Orbán-kormány orosz rulettet a gázvásárlásokkal? – a miértekre kerestük a választ Molnár Lászlóval, a GKI, a Gazdaságkutató Intézet vezérigazgatójával.

A republikánus lavina elmaradt, Donald Trump sem érezheti magát nyeregben, igaz a demokraták sem léptek előre, de Joe Biden nem szenvedett megalázó vereséget. – három amerikai vélemény az időközi választásokról, aminek a hatása túlmutat Amerikán.

2022. november 12. Hetes Stúdió (2022. november 12., szombat 15:00)
54:32
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter