„Klubrádió

Egy héttel a választás előtt a közvéleménykutatókra is irányul a választók és a politikusok figyelme is. Különösen sokat emlegetik a bizonytalanok várható szerepét, illetve azt, hogy mi lesz úgynevezett billegő vagy csatatérkörzetekben. Kérdés, hogy ezek valóban eldönthetik a választást, ahogy sem egyértelmű, hogy mennyire lehet egyáltalán hinni a közvéleménykutatásoknak. Józsa Márta összeállítása.

Kezdődik az április 3-i országgyűlési választás előtti utolsó kampányhét, a fő téma az ígérgetési verseny és a háború megítélése. Somogyi Zoltán politológussal megbeszéltük azt is: a kampánytémák változtathatnak-e még bármit a szavazók döntésén?

Ismerjük-e valóban Ukrajnát és a háború okait? Vonnák Diána antropológus, író azt javasolja: ne az agresszor nézőpontjából, hanem saját szemszögéből próbáljuk meg megérteni a putyini agresszió sújtotta országot.

Sötétség, légisziréna, sejtelmes és vészjósló mondatok – nem szokványos interjút készített Csernyánszky Judit Inna Szovszun kijevi parlamenti képviselőnővel.

2022. március 26. Hetes Stúdió (2022. március 26., szombat 15:00)
55:52
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter