„Klubrádió

Hova hatolhattak, és hova nem hatolhattak be orosz hekkerek és kémek Magyarországon? – Beszélgetés Szent-Iványi István külpolitikai szakértővel, Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt külpolitikai kabinetjének vezetőjével, aki volt ljubljanai (szlovéniai) nagykövet, az egykori Szabad Demokraták Szövetsége alapítója és ügyvivője, a Horn-kormány idején a Külügyminisztérium politikai államtitkára, volt országgyűlési és európai parlamenti képviselő, az Új világ Néppárt külpolitikai szakértője 

Elmondta, mire számít a választások előtt egy nappal Lakatos Júlia, a Méltányosság Politikaelemző Központ nemzetközi igazgatója.

Egy leszbikus nő, egy fivérpár – egyikük transznemű – , egy transzszexuális tinédzsert nevelő anya és egy meleg férfi történetei kirekesztettségről, küzdelmekről, a magyar politikai uszításról a népszavazásról. Józsa Márta összeállítása.

A Bundestag Európa-ügyi Bizottságának elnöke, Anton Hofreiter, valamint Daniel Freund, a Zöldek német európai uniós parlamenti képviselője a magyarországi választási megfigyelőkről beszélgettek Csernyánszki Judit riporterrel.

2022. április 02. Hetes Stúdió (2022. április 02., szombat 15:00)
49:12
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter