„Klubrádió

Az adás témái:

November óta szüneteltek az egynapos sebészetek, és a krónikus betegek közül sokan az első hullám óta kénytelenek ellátás nélkül szenvedni. Az újraindított halasztható műtéteknek és kezeléseknek egyelőre egyetlen következménye látható: hatalmasra nőttek a várólisták.

Az orbáni illiberális demokráciától való megszabadulásra vannak optimista és kevésbé optimista forgatókönyvek. Erről is beszéltek azon a nemzetközi konferencián, amelyből kiderült: Amerikában is nő az aggodalom. Sőt, mintha elindult volna a lejtőn a világ egyik legbiztosabbnak hitt demokráciája is. Csernyánszky Judit riportja.

Nem csitulnak a harcok Izraelben. Arról beszéltünk, mi vezetett idáig, és miért sodródott megint háború közelébe az ország.

A hét fontos eseményeit Korpás KrisztinaKósa András és Bolgár György beszélte meg a műsorvezetővel, Dési Jánossal.

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a műsornak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

A Hetes Stúdió adásainak második órája, a Megbeszéljük hétről hétre a  YouTube-csatornánkon is elérhető.

 

2021. május 15. Hetes Stúdió (2021. május 15., szombat 15:00)
104:18
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter