„Klubrádió

A héten jelentették be, hogy idén Magyarországon május 4-étől két hét alatt kell lebonyolítani az érettségi vizsgákat, méghozzá, ahol csak lehet írásbeli formában. Józsa Márta kolléganőnk annak járt utána, hogy vajon elég lesz-e a következő két hét a vizsgák sikeres abszolváláshoz a járvány körülményei között?

Szinte már közhelyszámba megy, hogy minden elemző arról beszél: a koronavírus járvány után semmi sem lesz olyan a gazdaságban, mint előtte volt. És ha más lesz, akkor miben lesz más? Erről kérdezem Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzőjét:

Magyarország eddig szerencsésen kezelte a koronavírus járvány okozta vészhelyzetet, jelentette ki Ledia Lazeri, a WHO az Egészségügyi Világszervezet magyarországi képviselője. A WHO szakértőjét Csernyánszky Judit kérdezte.

Szomorú évfordulók: a héten emlékezünk meg a magyarországi holokausztról és a katyni mészárlásról – a barna és a vörös diktatúrák rémtetteiről.

Az adásunk második felében, ahogy azt már a koronavírus miatt megszokhatták, Dr. Ócsai Lajos, a volt tiszti főorvosi hivatal járványügyi főosztály vezetője válaszol az önök kérdéseire, a 387-8452 és a 387-8453-as telefonszámon.

2020. április 18. Hetes Stúdió (2020. április 18., szombat 15:00)
104:18
00:00
Műsorvezetők: Lampé Ágnes, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter