„Klubrádió

Jójárt Krisztián Oroszország-szakértő, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének külsős munkatársa – Áttörés vagy átverés: van-e eredmény az ukrán-orosz béketárgyalásokon, vagy az oroszok változtattak stratégiát?

Nemes Gábor, a Klubrádió külpolitikai újságírójának összeállítása – Ausztria is orosz kémközponttá változhatott. Az osztrák szélsőjobb állhat a háttérben

Felcsuti Péter közgazdász, bankár, a Magyar Bankszövetség volt elnöke – Visszavonta a Nemzetközi Beruházási Bank minősítését a Moody's, hitelminősító, miközben több állam is kilépett már a magyar ellenzék által orosz kémbanknak is hívott budapesti székhely pénzintézetből – Mi lesz a Nemzetközi Beruházási Bank sorsa, van-e értelme fenntartani?  

Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke – Egészségügyi biztosítás nélkül maradhatnak a sztrájkoló tanárok. Jogellenesen intézkedtek a munkáltatók?

Magyar Bálint szociológus, az egykori Horn-kormány oktatási minisztere (1996-1998), majd a Medgyessy- és Gyurcsány-kabinet szintén oktatási tárcavezetője (2002-2006), volt SZDSZ-es politikus, a párt volt elnöke (1998-2000). Ő írta le először, 2013-ban maffiaállamként az Orbán-kormány mükődését – Hogyan próbálja az Orbán-rezsim manipulálni és elcsalni a választást, és mit lehet tenni ellene?

Bálint Mónika mentor-tréner, a Civil Kollégium Alapítvány ügyvezető igazgatója – Szavazatvásárlás, láncszavazás, zsarolás: hol jelentsük, ha ilyet tapasztalunk?

Oláh Lajos, a Demokratikus Koalíció ( DK ) erzsébetvárosi és terézvárosi (budapesti 5. számú országgyűlési egyéni választókerület) parlamenti képviselője, az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség jelöltje a következő törvényhozói ciklusra az április 3-i választáson – Oláh Lajos feljelentést tett, mert szerinte zsidózó, cigányozó szórólapot rendelt róla fideszes ellenfele, Kovács Balázs Norbert. Utóbbi szerint ez nem igaz, ezért feljelentést tesz rágalmazásért + 

 

2022. március 30. Esti gyors (2022. március 30., szerda 18:15)
44:22
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Jávor Dénes Marcell, Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi