„1%

Magyari Péter, a 444.hu újságírója – Újabb fordulója megy Brüsszelben az olajembargóról szóló tárgyalásoknak. Az erről szóló cikk ITT.

Hegedűs Dániel külpolitikai elemző, a German Marshall Fund munkatársa – Az olajembargó politikai összefüggései  

Brückner Gergely, a Telex gazdasági újságírója – A Nemzeti Koncessziós Iroda 35 éves autópálya-koncesszióját Mészáros Lőrincék konzorciuma, vagyis a Themis magántőkealap nyerte. Az erről szóló cikk ITT.

Kovács Balázs, az Ipsos Media marketing és kommunikációs igazgatója – Az Ipsos What Worries the World („Mi aggasztja a világot”) nemzetközi kutatása szerint Magyarország kétharmada nevezi rossznak a jelenlegi gazdasági helyzetet A havonta megjelenő felmérés 27 országban vizsgálja, hogy a lakosság szerint melyek a legfontosabb társadalmi és politikai kérdések. 

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő – Ukrán rakéta találhatta el az egyik legmodernebb orosz hadihajó a Fekete-tengeren az Admiral Makarovot

Kardos Tamás, a TASZ magánszféra projektjének munkatársa – Civilek bevonásával készül az új budapesti drogstratégia. A témáról bővebben ITT lehet olvasni. 

2022. május 06. Esti gyors (2022. május 06., péntek 18:15)
49:14
00:00
Műsorvezetők: Dési János, Szénási Sándor, Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály Szerkesztők: Selmeci János, Jávor Dénes Marcell, V. Nagy Gyöngyi, Herskovits Eszter