„Klubrádió

Csillag István közgazdász, jogász, az egykori Medgyessy-kormány gazdasági és közlekedési minisztere – Már a nagyáruházak is korlátoznak, papír zsebkendőt is alig kapni. Miért akadozik az ellátási lánc?

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója, országgyűlési képviselője – Lemondott a polgári hírszerzés vezetője. Mi az, amit a parlament nemzetbiztonsági bizottsága tudhat az ügyről? 

Molnár Gábor, Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság szakaszmérnöke – Hömpölygő szemét a Tiszán – a Kárpátaljáról érkező szennyezést is megpróbálják megszüntetni 

Szöllősi-Nagy András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víz- és Környezetpolitikai Tanszékének vezetője – Vízhiány: tehetünk -e még valamit, vagy meg kell tanulnunk együtt élni vele?  

Nemes Gábor, a Klubrádió külpolitikai újságírójának összeállítása – A NATO-csúcs első napja – merre haladnak a stratégiai tárgyalások?  

2022. június 29. Esti gyors (2022. június 29., szerda 18:15)
46:19
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván, Selmeci János, Kárpáti János, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor Szerkesztők: Selmeci János, Herskovits Eszter, V. Nagy Gyöngyi