„Klubrádió
Esti gyors

Üdvözlöm a Nemzeti ExtraLuxusProfit-Megállapító Hatóságnál – Selmeci János jegyzete

10/06/2022 18:03

| Szerző: Selmeci János/Klubrádió

Így nem fog elszállni a költségvetési hiány, amit a választási osztogatással meg az uniós pénzek ellopásával okoztunk, mondhatjuk tehát, hogy a kormány saját magától védi meg önt, méghozzá az ön pénzéből.

2022. június 10. Esti gyors-részlet (2022.06.10. Selmeci János jegyzete)
02:07
00:00
Jó napot kívánok, nézzük kivel van dolgunk, István, kisvállalkozó, üdvözlöm a Nemzeti ExtraLuxusProfit-Megállapító Hatóságnál, Károly vagyok. Kérem húzzon egy sorszámot, huszonkettes, nos István a friss kormányrendelet szerint a húsz és negyven közötti sorszámot húzók plusz öt százalék extraluxusprofit-adót fizetnek a kedd délelőtti vagy délutáni bevételük után, attól függően, hogy a délelőtti vagy a délutáni a nagyobb, ezt legyen szíves kiszámolni, amíg ott a baloldalon várakozik.

Nézzük, István, hogy mennyi volt az idei forgalma, igen, forgalom, jól hallotta, ez az extraluxusprofit-adó inkább csak egy ilyen politikai elnevezés, nem hagyhatjuk, hogy a gaz külföldi multik meg a rothadó nyugatra repkedő globalista légitársaságok elhazudják a járvány alatt felhalmozódó extraluxusprofitjukat, szóval a bevételüket adóztatjuk szépen, és István, önnel sem tehetünk kivételt.

Igen, tudom, arról volt szó, hogy a nagy cégek, az energetika, meg a biztosítók, de az a szemét unió, az a woke-progresszív brüsszeli bürokrata banda csak nem küldi a Magyarországnak járó forrásokat, a költségvetésünk pedig úgy néz ki, hogy is magyarázzam meg, hogy megértse, magának horgászboltja van, szóval ha ekkora lyukak lennének a hálókon, amiket árul, akkor nem tudott volna ennyi extraluxusprofitot felhalmozni.

Mert bizony, István, önnek extraluxusprofitja van, amit a magyar állam az ön érdekében el fog venni. Hogy miért jó ez önnek? Mert így nem fog elszállni a költségvetési hiány, amit a választási osztogatással meg az uniós pénzek ellopásával okoztunk, mondhatjuk tehát, hogy a kormány saját magától védi meg önt, méghozzá az ön pénzéből. Nem csodálatos?

A költségvetésnek már csak azért is szüksége van az ön extra adóztatásából származó extra bevételre, hogy a Nemzeti ExtraLuxusprofit Megállapító Hatóság, illetve a Nemzeti ExtraLuxusprofitadó ÁtNemHáríthatósági Kommandó finanszírozása rendben legyen. Ó, hogy a kommandós kollégákkal még nem találkozott? Nos, István, majd fog.

Selmeci János jegyzete a 2022. június 10-i Esti gyorsban hangzott el.