„Klubrádió
Hangosfilm - Szélesvásznú verzió

Tom és Jerry élőben

7/04/2019 14:42

| Szerző: Klubrádió

Rajzfilm élő szereplőkkel, Marilyn Monroe, kiöregedett celebek. Képek hangban, avagy filmek a rádióban.

2019. április 06. Hangosfilm - Szélesvásznú verzió (2019. április 6., szombat 13:30)
25:37
00:00
Műsorvezetők: Timár Ágnes

Élőszereplős Tom és Jerry, a Hangya eredettörténete és egy új Marilyn Monroe sorozat. A Hangosfilm – Szélesvásznú verzió szombati adásában megnéztük továbbá azt is, hogy jogosan vádolták-e megjelenésekor a Wonder Woman képregényt erőszakossággal; hogy milyen képet fest Agnés Jaoui a médiáról új filmjében, és hogy milyen sokszínű karrierrel büszkélkedhet a most 50 éves Paul Rudd.

Hogy hová fajulhat egy házavató, ahová kiöregedett médiacelebek és feltörekvő YouTube-sztárok is meghívást kaptak – erre a kérdésre kereste a választ Agnés Jaouit új filmjében, a Pezsgő és macaron – Egy feledhetetlen kerti parti című vígjátékban. A műsorban Boronyák Rita filmkritikus méltatta az alkotást.

A szövegbuborék rovatban Rusznyák Csaba újságíró a képregényhősök eredettörténetéről mesélt. Többek között az is kiderült az interjúból, hogy Amerika Kapitány a második világháború közeledtével hazafias propagandaeszközként született, valamint arról is beszélgettek Timár Ágnessel, hogy Hulk valóban zsákutcának tekinthető-e a Marvel karakterek között, és hogy mennyire sikerül megőrizni a filmváltozatokban Thor eredeti figuráját.

 
Két Hulk figura, 
Forrás: Flickr
 

A fenti témákon kívül filmhíradóval is készült a műsorvezető, és részleteket hallhattunk a készülő Tom és Jerry filmről, amelyben a tervek szerint a Trónok harcával világhírűvé vált Peter Dinklage is szerepet vállal.

Tímár Ágnes műsorát a fenti "lejátszás" ikonra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: Pixabay.