„Klubrádió
Ötös - Para-Kovács Imrével

Szolgaság, szodómia, egyszerűnek tűnő igazságok

23/02/2019 06:04

| Szerző: Klubrádió

Miben érthetik félre a népuralom haladottabb formáiban hívő magyarok a népesség másik részét? Szabadságjogok, zoofília és kudarcos igehirdetés lehetséges összefüggései Para-Kovács Imre felvetésében.

2019. február 18. Ötös - Para-Kovács Imrével (2019. február 18., hétfő 10:00)
86:02
00:00
Műsorvezetők: Para-Kovács Imre
Van egy olyan elképzelése a magyar népesség demokrácia iránt valamelyest elkötelezett részének, hogy a választókkal azt kellene megértetni, a szabad emberek jobb dolgokat csinálnak, mint a szolgák – ahogy az a történelem során már egyértelműen bebizonyosodott. Ebből pedig nyilván az következik, hogy olyan pártokra kellene szavazniuk, amelyek nem fosztják meg az egyént a szabadságjogaitól.

A fenti logikai láncolat legvégén leszűrt, egyszerűnek tűnő igazságot, sokan próbálják terjeszteni a szavazókorú népesség körében.

 
Forrás: Pexels.com
 

Para-Kovács Imre szerint azonban fontos figyelembe venni, hogy azon emberek egyike, akiket meg kellene győzni a szabadságjogok hasznosságáról, Dunaharasztiban él, a közelmúltig furcsa szerelmi viszonyban a sertésével. Persze felvethető, hogy ő csak egyetlen ember, ám a műsorvezető szerint lehet, hogy ez elhamarkodott megállapítás.

Para-Kovács egyáltalán nem biztos abban, hogy a sertés iránt olthatatlan erotikus vonzalmat táplálók tábora  egyértelműen kisebb, mint azoké, akik komolyan gondolják, hogy az egyéni szabadságjogok fontosak.

A dilemma felvetve, latolgassák, és ne vágják rá egyből a választ – tanácsolja a gondolatmenet gazdája.

Disclaimer
És mert sokféle ember olvashatja ezt a posztot, talán olyanok is, akik másképp dekódolják a világot, mint az iróniára, szarkazmusra, allegóriára fogékony közönség, érdemes hozzáfűzni: a töprenkedő műsorvezető képletesen beszélt.

Az Ötös hét eleji adásának a fenti fejtegetés természetesen csak a felvezetője volt, a további témákat a műsornak a cikk elején kattintható hangfelvételéből, valamint ebből a cikkből is megismerheti.

 

Ötös Para-Kovács Imrével/indítás
2019. február 18., hétfő 10.00h