„Klubrádió
Galaxis kalauz

Szobabelső bordóval, feketével

12/09/2019 10:30

| Szerző: Klubrádió

Az otthonunk berendezési tárgyai, színei erősen befolyásolják a hangulatunkat, nem mindegy hát, hogy hogyan alakítjuk ki saját kis környezetünket.

2019. szeptember 11. Galaxis kalauz (2019. szeptember 11., szerda 15:00)
45:52
00:00
Műsorvezetők: Lay Viktória, Timár Ágnes

A legutóbbi adásban arra keresetük a választ, hogy hogyan befolyásolja az otthonunk belső elrendezése a hangulatunkat. Fontos, hogy a lakásunk a saját ízlésünket tükrözze és úgy alakítsuk ki, hogy megtaláljuk benne a nyugalmat. Megtudtuk, a sötét színek, a fekete, a barna, bordó nagyon is jó, izgalmas színek, csak merni kell őket használni.

Ezután a lombházakról beszélgettünk, ami az amerikai családi filmek mellett most már a hazai kertekben is szép számmal megjelenik. A lombházak egyik legjobb tulajdonsága, hogy a gyerek pont elég távol van, és pont elég közel. Rálátunk, bármikor szólhatunk neki, és a biztonsága miatt sem kell aggódnunk.

Végül pedig a fák és emberek viszonyáról beszélgettünk, ami az öreg fák vizsgálatakor könnyen feltárható. Megnéztük a favizsgálat eszközeit, és azt is megtudtuk többek között, hogy a fák törzsébe vésni a szerelmünk nevét, nem túl jó ötlet.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: Pixabay.

Galaxis kalauz
2019.09.11. 15:00
Műsorvezető: Lay Viktória és Tímár Ágnes