„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Színházból az internetre

20/02/2021 10:24

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János Feke Pál énekes-színésszel, valamint Várkonyi Judit sajtófőnökkel, íróval, Facebook-celebbel beszélgetett.

2021. február 19. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2021. február 19., péntek 10:00)
90:02
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes

A műsor első félórájában Feke Pál elmesélte, hogyan alakította át az életét a járvány miatti bezártság, illetve a színházi elfoglaltságainak felfüggesztése. A színész a múltidézés után – amelyben szóba kerültek a kezdetek, amikor Toldi Mária tanította énekelni –, egy világkörüli turnéról is mesélt, amelyben a pályája elején vehetett részt; valamint az István, a király rockoperában játszott szerepe, és a mindennapok kihívásairól os beszélt. Elindította saját produkciós cégét, ezzel átkerülve kicsit a pályán belül a másik oldalra is.

Feke Pált Gálvölgyi János kérdezte legutóbbi tévés szerepléséről is. Elmesélte, hogy egy kereskedelmi csatorna főzős műsorában derült ki számára is, hogy van érzéke a gasztronómiához, habár korábban sosem főzött.

Feke Pál
 
Feke Pál - a kép forrása: Facebook
 

Fél 11-től Várkonyi Judit volt a műsor vendége, aki elmesélte, hogyan kezdte el karanténtanári pályafutását. A Facebookon indított online oktatást, pontosabban annak a paródiáját. A matematikától a hittanig minden tantárgyat kifigurázott, és rövid videóival azóta már a YouTube-ra is átköltözött. Az interjúban elmondta, rengetegen látták a felvételeket, és a nézők túlnyomó többsége értette a viccet, nemigen volt felháborodott hang. Olyannyira sikeres volt, hogy egy közösség alakult ki körülötte, és a kommenteken ő is jól szórakozik.

Várkonyi Judit elmondta, már nem készít újabb videókat, de a régiek továbbra is elérhetők, illetve szerveződött köré egy kis műsor, ahol már a kérdező szerepében van. Hozzátette, ez nem állt távol tőle, hiszen korábbi interjúköteteiben is művészekkel beszélgetett.

Most ismét új területre tévedt, regényt ír.

Várkonyi Judit, habár hányattatott múlttal bír, korán elveszítette a szüleit, a házassága hamar válással ért véget, úgy érzi, manapság ha valamibe belekezd, azt siker övezi.

Címlapi kép forrása: Várkonyi Judit Facebook oldala

Ötös – Gálvölgyi Jánossal
2021. február 19. péntek 10:00
Szerkesztő: Timár Ágnes