„Klubrádió
Ötös

Színész és kerámiaipari szakmunkás

13/03/2019 12:50

| Szerző: Klubrádió

Játszik, kertészkedik, főz, burkol. Igazán sokoldalú a Barátok közt új szereplője.

2019. március 13. Ötös - részlet 19.03.13. Karalyos Gábor
40:17
00:00

Sok mindennel szeretett foglalkozni mindig is. Karalyos Gábor, bár játszott Sopronban, Veszprémben, a Radnótiban, végül úgy döntött, hogy szabadúszó színész lesz. A dolog természeténél fogva nincs mindig tele munkával, így aztán van ideje a másik szerelmére, a kertészkedésre is. Sokáig keresgélt, míg talált magának egy eléggé elhanyagolt gyümölcsöst, amiből egy természetközeli kertet alakított ki.

Így két legyet ütött egy csapásra, mert tényleg azt művelheti, amit szeret és mert megtermelheti az alapanyagok egy részét kedvenc ételeihez. Ugyanis vegán. Vegán hegylakónak nevezi magát. Azt mondja, régebben is szeretett sütni-főzni de ez azért más.

Az Ötösben beszélt azért a színészetről is. Újabban egy televíziós sorozatban, a Barátok közben kapott szerepet. Másokkal ellentétben ő nem biztos abban, hogy ez egyszerre csak meglódítja a karrierjét és nem győzi majd a munkát, nem győz eleget tenni a felkéréseknek.

Az interjút a fenti ”lejátszás” ikonra kattintva hallgathatja meg. Műsorvezető: Falusi Mariann, Lang Györgyi. Kiemelt kép: Facebook.