„Klubrádió
Hosszabbítás

"Sportoló vagyok és nem celebkislány"

5/11/2019 18:36

| Szerző: Klubrádió

Zsiga Melinda vb-bronzérmes kick-boxos és Buzás Gábor sportkommentátor, snookerguru voltak a mai adás vendégei.

2019. november 05. Hosszabbítás (2019. november 05., kedd 15:00)
46:51
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor
Két teljesen eltérő sportággal foglalkoztunk a Hosszabbítás magazinban. A műsor első részében a friss kick-box világbajnoki bronzérmessel, Zsiga Melindával beszélgettünk. Szóba került Melinda legfrissebb sikere, illetve az is, hogy hogyan viseli az iránta az utóbbi időben megnövekedett érdeklődést és az ezzel kapcsolatos felhajtást.

Melinda élete meglehetősen fordulatos volt. Marcaliban nőtt fel, állami gondozott volt, kilenc évesen került - többszöri "vándorlás" után - a Csoszó-családba, ahol szeretettel nevelték fel őt. Gyerekként atletizált, majd kézilabddázott az NB I/B-ben is. Később fitneszmodellként világbajnoki 9. helyezett lett, ökölvívóként pedig magyar bajnoki bronzérmet szerzett. Emellett óvó- és tanítóképző főiskolára járt, majd 30 éves kora után belevágott a kick-boxba, és az edzői pályán is elindult. Egyéni és csoportos tréningeket tart hobbisportolóknak, és igyekszik segíteni az állami gondozottakat is.

A műsor második részében egy fokkal könnyedebb sportágra váltottunk: Buzás Gábor volt a vendégünk, akivel az idei snooker szezonról és persze a közelgő Magyar Snooker Gáláról beszélgettünk, melyet már ötödik alkalommal rendeznek meg. A Szerencsejáték Zrt. által is támogatott eseményen Judd Trump, a jelenlegi világbajnok is fog játszani, ellenfele a négyszeres világbajnok skót, John Higgins lesz. Egyébként ők játszották az idei vb-döntőt is. 

​Korábban még soha nem jártak ennyire profi játékosok a nemzetközi snooker-elitből, emiatt kétszer is fellépnek, és valószínűleg szórakoztató bolondozásokra is lehet számítani. A cél a sportág népszerűsítése és az utánpótlás-nevelés erősítése.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

Hosszabbítás
2019. november 05., kedd 15.00
műsorvezető: Farkasvölgyi Gábor