„Klubrádió
Művészbejáró

Ötéves a Művészbejáró

11/09/2022 15:24

| Szerző: Bóta Gábor/Klubrádió

A Művészbejáró műsorvezetője, Bóta Gábor megköszöni öt éve tartó rendületlen figyelmüket, és reméli, hogy továbbra is vele tartanak vasárnap délutánonként.

2022. szeptember 11. Művészbejáró (2022. szeptember 11., vasárnap 16:05)
54:04
00:00
Műsorvezetők: Bóta Gábor Szerkesztők: Bóta Gábor

Ötéves a vasárnap 16 órakor kezdődő Művészbejáró című műsorom. A létrejöttében áttételesen szerepe volt Gálvölgyi Jánosnak is, ezért ő a mai adás első vendége. Őt helyettesítettem nyaranta az Ötösben, míg aztán önálló lehetőséget is kaptam, és temérdek nagyszerű művésznek lehettem a beszélgetőtársa a Klubrádióban.

 
Gálvölgyi János és Bóta Gábor
Fotó: Klubrádió/L.Cs.
 

A második vendég Nyári Zoltán, aki prózai szakon végzett, de a Budapesti Operettszínházban lett sztár. Jó néhány operett és musical főszerepet alakított. Ma már csak operát énekel, leginkább Wagner főszerepeket, ezeket is főleg német nyelvterületen. De azért a feleségével alapított egy saját kis színtársulatot is. 

Köszönöm azoknak, akik öt éven keresztül figyelemmel kísérték a műsort. Bár a mai totálisan kiszámíthatatlan világban lehet, hogy ez naivitás, de reménykedem a következő öt évben, és abban, hogy akkor is kitart a figyelmük.