„Klubrádió
Hangosfilm - Szélesvásznú verzió

Óriási frizurák, feltűnő sminkek, szintipop

27/04/2019 16:56

| Szerző: Klubrádió

A Hangosfilm a nyolcvanas évek nagy filmklasszikusait, és azokat a friss mozikat is megvizsgálta, amelyek a jellegzetes évtizedet használják nosztalgiázásra.

2019. április 27. Hangosfilm - Szélesvásznú verzió (2019. április 27., szombat 13:30)
24:09
00:00
Műsorvezetők: Timár Ágnes
Egyre több film és sorozat idézi meg nyolcvanas évek hangulatát. Vagy azzal, hogy a történetet visszarepíti az időben, vagy egy kis csalással: a napjainkban játszódó sztorinak ad némi múlt századi ízt. Óriási frizurák, feltűnő sminkek, szintipop zene. 

A Hangosfilm – Szélesvásznú verzióban Lajtos Mónika filmkritikussal vette sorra Timár Ágnes műsorvezető a nyolcvanas évek nagy filmklasszikusait, és azokat a friss filmeket is megvizsgálták, amelyek a jellegzetes évtizedet használják nosztalgiázásra.

A nyolcvanas évek mozijain, és utóérzéseiken kívül a műsorban beszélgetést hallhattak a Bocsáss meg, kedvesem! című új francia filmdrámáról is. A fordító, Harsányi Ildikó mesélt a szerelemi történetről.

Filmhíradó rovatunkból pedig többek között kiderült, hogy hamarosan előzmény filmet kaphat a Grease, és hogy milyen történeten dolgozik rendezőként Ben Affleck, valamint  szó volt Stan Lee  amerikai képregényalkotó, szerkesztő, a Marvel Comics egykori elnökének utolsó cameójáról.

 
Pixabay
 

 

Hangosfilm – Szélesvásznú verzió
2019. április 27., szombat 13.30
szerkesztő-műsorvezető Timár Ágnes