„Klubrádió
Klubdélelőtt

Nem ő rendezi a Hunyadit: Szász János a vendégünk

18/05/2019 07:00

| Szerző: Klubrádió

Szász János rendező, aki bizalmi válság miatt kiszállt a Hunyadi-filmből, a születésnapos Varnus Xavér orgonaművész és egy kínai szakácsként remeklő kultúrantropológus is a Klubdélelőtt vendége volt. Szintén szóba került az állami gondozott gyerekek segítése, az Art Capital fesztivál és ifjabb Tom kapitány élete.

2019. május 18. Klubdélelőtt (2019. május 18., szombat 09:00)
153:23
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa
Baricz Dezső Erdélyben, intézetben nőtt fel, majd 22 évvel ezelőtt áttelepült Magyarországra, azóta arra tette fel az életét, hogy rászoruló, szegény, állami gondozásban élő gyerekeken segítsen.

Az Art Capital Közép-Kelet-Európa legnagyobb képzőművészeti fesztiválja, amelyet idén negyedik alkalommal rendeznek meg Szentendrén. Vendégünk volt Gulyás Gábor, a fesztivált szervező Ferenczy Múzeumi Centrum igazgatója.

Vidacs Bea kultúrantropológus, de kínai szakácsként is igen sikeres.

Varnus Xavér orgonaművészt 55. születésnapján köszöntöttük.

Nagyot változott a világ, eddig az volt a hír, ha egy filmrendező rendez, most az, ha nem. Szász János Andy Vajna néhai filmügyi kormánybiztos halála után mégsem rendezi meg a Hunyadi-filmet.  

Rozgonyi Sarolta szerkesztőtől megtudhattuk, hogyan alakul Ifjabb Tom kapitány kalandos élete, most éppen mit csinált, merre tart a világban?

Az adást a cikk elején, a lejátszóra kattintva hallgathatják meg!

Klubdélelőtt
2019. május 18., 9.00
Műsorvezető: Kun Zsuzsa