„Klubrádió
Reggeli gyors

„Nem hiszik el, amit egy politikus mond”

28/03/2019 10:25

| Szerző: Klubrádió

Szalma Botond, volt KDNP-s politikus továbbra sem indokolta, miért lépett vissza a polgármester-jelöltségtől, a családi okok szerinte tényleg csak a családjára tartoznak.

2019. március 28. Reggeli gyors - részlet 19.03.28. Szalma Botond
06:59
00:00

Váratlanul visszalépett Újpesten az ellenzék közös polgármester-jelöltje. Az egykori KDNP-s Szalma Botond családi okokra hivatkozott. Bővebbet erről nem mondott a Reggeli gyorsban, csak annyit, hogy az ügy valóban csak a családjára tartozik.

Újpesten tűz és víz harcol – jelentette ki -, de jó esélye volt az összefogásnak. Valami jót akartak. A KDNP-ről megjegyezte: se nem keresztény, se nem demokrata, de ő kereszténydemokratának tartja magát és szeretné, ha volt pártja is újra az lenne. Vannak még ismerősei, barátai a pártban, sőt a Fideszben is, bár félig-meddig titokban keresik meg, mert félnek, hogy megütik a bokájukat. Szalma Botond olyan országot szeretne, amelyben senkinek sem kellene ettől félnie, ahol az emberek normálisan bánnak egymással.

Azt is szeretné, ha lenne jó jobboldali és baloldali sajtó, az előbbiről az a véleménye, ott az újságírókat azért fizetik, hogy hazudjanak, például róla.

Szénási Sándor interjúját a fenti „lejátszás” ikonra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI: Kovács Tamás.