„Klubrádió
Esti gyors

Napidrog – Szénási Sándor jegyzete

21/03/2019 18:02

| Szerző: Szénási Sándor/Klubrádió

Mi hungarusok csak a tiszta, vagyis nagyon ártalmas drogokat szeretjük, legyen az pálinka, kokain vagy kormánymédia, amelynek fogyasztói most éppen "Visszavertük a támadást Brüsszelben" feliratú drog-ellátmányban részesülnek.

2019. március 21. Esti gyors-részlet (Szénási Sándor 2019.03.21.)
02:00
00:00
Danit és Bencét bevitték a rendőrök. Azzal vádolják őket, hogy a Kazinczy utcában több helyen, a környéket is tekintve legalább 50 helyszínen festették fel azt az angol nyelvű feliratot, amely a turistákat óvja a hamisdrog árusoktól.

A 444.hu szerint a fake drug jórészt sütőporból és majorannából áll, vagyis a hatása körülbelül az alkoholmentes tisztaszeszével lenne hasonlítható, már ha az utóbbi létezne egyáltalán. Ezt a babatápszert drága pénzen mérik a dílerek, úgyhogy Dani és Bence joggal érezhette úgy, hogy a csalás foltot ejt a magyar becsületen.

Mi hungarusok ugyanis csak a tiszta, kamumentes, vagyis nagyon ártalmas drogokat szeretjük, legyen az pálinka, kokain, vagy kormánymédia, amelynek fogyasztói most éppen "Visszavertük a támadást Brüsszelben" felirattal Sativa, illetve Indica típusú marijuana-ellátmányban részesülnek.

A kormánymédia általában partidrogokat használ, az olcsóbb, kímélni kell az államkasszát, most viszont a vezér európai terveinek megingását látva, jöhet még némi hasis, majd a brutális krokodil, amitől állítólag elrohad a test, az Ördög lehelete, ami a memóriát törli, viszont a kokain eufóriát okoz.

A heroinra ne számítsunk, az iszonyat sokba kerül, csak a politikai elit juthat hozzá. A neten idéznek egy heroinistát, aki azt írja, hogy ennek a drognak a hatására az ember gyáva, szemtelen, és szégyentelen lesz. Most képzeljük el, hogy a Kazinczy utcai kamudrog szervezetbe juttatása után is a turista marad bátor, együttműködő, és szégyenlős. Igaz, nagyon részeg is, dehát azt könnyebben kialussza az ember, mint a szintetikus opioidokat, amelyeket naponta tolunk, míg az agyunk sima és fehér nem lesz.

Szénási Sándor jegyzete a 2019. március 21-i Esti gyorsban hangzott el.