„Klubrádió
Hetes Stúdió

Mit értenek egyáltalán a homoszexualitás „népszerűsítése” alatt? A Hetesben körüljártuk

17/07/2021 13:17

| Szerző: Klubrádió

Egyáltalán mit jelent a homoszexualitás „öncélú” ábrázolása és „népszerűsítése”? Elkészült a TASZ és a K-monitor negyedik korrupciófigyelő jelentése; fesztiválélet a pandémia után; tüntetési hullám Kubában – ezek voltak a Hetes Stúdió fő témái. 

2021. július 17. Hetes Stúdió (2021. július 17., szombat 15:00)
112:22
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

Tilos a homoszexualitás öncélú ábrázolása, népszerűsítése – na de mi az, hogy öncélú? És mi az, hogy népszerűsítés? Ezt a témát járta körül összeállításában Józsa Márta.

 
Fotó: Pálinkás János / Klubrádió
 

Akárhová nézünk, ott korrupció terem – elkészült a TASZ és a K-monitor negyedik Korrupciófigyelő jelentése, amelyben a 2021 márciusa és júniusa közti időszakot vizsgálták a jogállamiság leépítésére irányuló törekvések, illetve az állami korrupció alakulásának szempontjából.

 
Korrupció
 
Forrás: Flickr.com.
 

Fesztiválélet a pandémia után – interjút hallhattak Márta Istvánnal, a Fesztiválszövetség elnökével.

Kubában egyre nagyobb az elégedetlenség a kommunista párrtal szemben – Csernyánszky Judit készített erről összeállítást.

 Hetes Stúdió
 
 

A műsor második órájában megbeszéltük a hét fontos eseményeit Török Zsuzsával, Horváth Gáborral és Bolgár Györggyel. (A beszélgetést az adás előtt egy nappal rögzítettük.) A műsort Neuman Gábor vezette.

Az adást a cikk elején, a lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg. Címlapi kép: Klubrádió

Hetes Stúdió
2021. július 17., szombat 15:00