„Klubrádió
A lényeg

Mindig van lejjebb - akadémiai reakció a kéjbarlang-vádra

22/06/2019 10:57

| Szerző: Klubrádió

"A SZTAKI-ról nem sok mindent tudok, hogy ott mik zajlanak, erről elsősorban mondjuk Palkovics minisztert lehetne megkérdezni, aki ott dolgozott sokáig és onnan vette fel ezt a híres 800.000 Ft-os havi fizetését, amiért tanácsokat adott - ő lehet, hogy többet tudna erről mondani."

2019. június 22. A lényeg-részlet (2019.06.22. Lőrincz Viktor)
01:05
00:00
A legnagyobb titokban, alkalmi együttlétekre szolgáló „kéjbarlangot" építettek a Magyar Tudományos Akadémia egyik kutatóintézetében – legalábbis ezt állítja a Ripost informátora, aki szerint csak a beavatott professzorok kaphatnak speciális kódot, hogy igénybe vehessék a különös módon berendezett intim találkozóhelyet. Úgy fogalmaznak a cikkben idézzük, hogy a „tudományos kéjbarlang" berendezése olyan, mintha egy bordélyházakra szakosodott lakberendező tervezte volna. A szobát állítólag speciális célokra hozták létre és csak nagyon kevesen tudnak róla és kizárólagosan alkalmi szexuális együttlétekre szolgál.

Erről a szobáról egy videót is közzétettek, arra azonban semmilyen bizonyíték nincs, hogy a bemutatott szoba konkrétan a SZTAKI Lágymányosi utcai épületében lenne, és a lap más bizonyítékot vagy annak szánt dokumentumot nem tett közzé.

Megkérdeztük az ügyről Lőrincz Viktort, az Akadémiai Dolgozók Fórumának képviselőjét, aki azt mondta a Klubrádiónak, hogy a cikk nem szolgáltatott bizonyítékokat, sőt alapjaiban cáfolja, amit a Ripost ír, hozzátette: elszomorító, hogy ilyen formában támadják az Akadémiát

 

Megjegyzés: A cikkre és a videóra nem szeretnénk linkelni, ez annyira színvonal alatti már, hogy nem segítenénk további kattintásokkal a lakájmédiát. 

Bízzuk inkább Cooper ügynökre a "nyomozást".